“£ 300 veya net ödeme”: Dünya kiracı, haksız ücretler ve çürüyen alan için ev sahiplerini arar | Dağıtım

Electronic City 2. Aşama yakınında 1 odalı bir mutfak kiralayan Dünya adamı, sinir bozucu deneyimlerini reaksiyona girmeyen ve sömürücü bir ev sahibi olarak tanımladığı şeyle paylaşmak için Reddit'i kabul etti. Post, yaygın bir konuşmayı tetikledi ve birçok kullanıcı, kiracıların şehirde yararlandığı ev sahiplerinin artan eğilimini çağırıyor.

Ona göre, duvarlar su infiltrasyonundan kötü bir şekilde etkilenir. (Temsilci Resim/Pexel)

“Elektronik Şehir Aşaması 2'nin yakınında 1rk'de kalıyorum. Kira £Böyle boktan ve sıkışık bir alan için her ay 6.500, ”diye yazdı kiracı yazdı ve sadece yüksek kirayı değil, aynı zamanda odanın kötü durumunu da vurguladı. Buna göre, duvarların aylar önce yetiştirdiği bir sorun olan ağır su yayları var.

Ayrıca okuyun: Kanadalı adam, Kızılderililerin daha kibar olması gerektiğini söylüyor: “Hindistan eksikliğinin nazik izniyle”.

“Eğlence, emlak binasında kendi şirketi var,” diye ekledi kiracı ve çelişkiye dikkat çekti.

Onu halka açık bir şekilde konuşmaya çağıran, ev sahibinden ani bir talepti: £Kira sözleşmesinde belirtilmeyen delikli motorun onarımı için 300 ücret. “Bu ay mavi £300. Kiralama anlaşmam ve bu türler hakkında hiçbir şeyim var, sorumlu olduğum her şeye zarar vermedim ”dedi.

Kiracı iddianameyi sorguladığında ve yasal olarak geçerli olmadığını belirttiğinde, ev sahibinin odayı temizlemesini istediğini iddia etti. “Bu duruma karşı ödeme veya temizleme dışında hiçbir şey yapılamayacağını biliyorum, ancak sadece ev sahiplerinin her durumdan yararlandığı Namma Dünya'daki durumu paylaşmak istedi.”

Gönderiye bir göz atın:

Katkı hızla viral hale geldi ve bir yorum ve destek seli çekti.

Bir kullanıcı sempati duydu ve şöyle yazdı: “Siz bir parazitin kiracısısınız. Belki de BLR'deki ev sahiplerinin% 10'uysunuz. Başka yerler aradığınızı öneririm çünkü bu adam onları sizden sömürmeye devam edecek.”

Diğerleri, özellikle bu tür aşağıdaki koşullar için kiranın ödenmesi göz önüne alındığında, ortak 2BHK'lar veya PG konaklama da dahil olmak üzere daha iyi alternatifler keşfetmeye çalıştı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Kara lordları çok kötü, aynı deneyim, ilk kez hareket ettiğimde bile.”

Bir diğeri ekledi: “Deneyimlerime göre, kira yaşamı Dünya baş ağrısı gibi.”

Ayrıca okuyun: Hintli öğrenci Bandna Bhatti, UC Berkeley'de trajik bir düşüşten sonra felç olur: 'Zorla karşı karşıya …'