Dünya Man, Dubai'deki ateşin gökdelenleri kırmasından sonra havalı Haber paylaşıyor: “Biz şanslıydık” | Dağıtım

14 Haziran 2025 09:21

Bir Dünya adamı, Dubai'deki bir gökdelende büyük bir ateşten serin film materyali paylaştı.

Dubai Marina'da 67 katlı yüksek katlı kaplan kulesinde patlayan büyük bir ateş, Cuma akşamı sakinler için korkunç bir çile haline geldi. Bir Dünya adamı Nishit Sharma, ilk deneyimini sosyal medyada paylaştı – o zamandan beri yaygınlaşan bir katkı.

Bir Dünya adamı, Dubai'de büyük bir yangının gökdelen yuttuğu anı yakaladı. (Instagram/hopping_bug)

Khaleej Times tarafından bildirildiği gibi, yangın, büyük ölçekli bir acil reaksiyonu tetikleyen bir kaplan kulesi olarak Marina Pinnacle Aus-Allgemeit'in üst katlarında patlak verdi. Dubai sivil savunma ekipleri neredeyse altı saat boyunca alevlere karşı savaştı ve bildirilen yaralanmadan 764 daireden 3.820 nüfusunu tahliye etti.

(Ayrıca okuyun: 24.000 altın tavanla Dubai Villa'ya dönüşen ev hanımı. Kim bu?)

“Barışçıl bir şekilde uyuduk …”

Dünya'dan gelen Nishit Sharma, Instagram'da yangının etrafında nasıl geçtiğini açıklayan korkunç bir hesap yayınladı:

“Kaplan kulesinde ateş. Karım dairemizde huzur içinde uyuduğunda binadaydım.

Ayrıca kulenin üst katlarını yiyen ateşin Haber kliplerini paylaştı.

Gönderiye buradan bir göz atın:

Bir takip katkısında Sharma, olayın onları ne kadar derin etkilediğini ifade etti:

“Dün gece gördüğümüz şey korkutucuydu. Kaplan kulesinde büyük bir ateş, Dubai Marina ve bir filmden bir şey gibi geldi. Dubai'nin acil ekiplerine geceyi kurtarmak ve yaşamak için büyük saygı. O gece bize asla iz bırakmadı.

Gönderideki buna bir göz atın:

Marina Pinnacle'daki ilk ateş değil

Khaleej Times'a göre, Marina Pinnacle Tower'ın itfaiye vakaları geçmişi var. Mayıs 2015'te, 47. kattaki bir mutfaktan gelen bir yangın, yangın söndürme ekipleri tarafından kontrol edilmeden önce bir seviye yayıldı. Kule ayrıca, 2015 ve 2017 yıllarında iki ayrı yangın geçiren başka bir gökdelen olan meşale yakınında yer almaktadır. Yetkililer, son olayda hiçbir yaralanma veya ölüm meydana gelmediğini doğruladılar.

Haberler / Dağıtım / Dünya Man, Dubai'nin gökdelenlerindeki ateşin ardından soğuk bir Haber paylaşıyor: “Şanslıydık”

Daha az görmek