Virat Kohlis One8 Komün Dünya'da sigara içme bölgesi yaralanması nedeniyle kaynaşıyor | Dünya

Hint kriket oyuncusu Virat Kohli tarafından birlikte bulunan bir bar ve bir restoran yine bu sefer, bu sefer yasal sınavın altındaydı, çünkü sözde halka açık sigara düzenlemelerini takip etmedi.

Cubbon Park polisi, One8 Commune'ye karşı ilk bilgi raporu (FIR) sundu.

Cubbon Park'tan gelen polis, Deccan Herald'ın bir raporuna göre, sigara ve diğer tütün ürünleri Yasası (COTPA) bağlamında hükümleri ihlal ettikleri için, Central -Dünya'daki Kasturba Yolu yakınlarındaki One8 Komün'e karşı bir İlk Bilgi Raporu (FIR) sundu.

Mahkemeyi aldıktan sonra polis toparlandı ve yakın zamanda 29 Mayıs'ta sigara içme yasalarını ihlal etmek için başlatılan yeni bir şehir çapında yolculuğun bilgisine dayanıyordu. Raporda, 31 Mayıs'ta kaydedilen FIR'da, Kanunun 4 ve 21. Bölümleri, yasanın halka açık yerlerde sigara içilmesi için yasaklanması ve cezalandırılacağını belirtti.

Polise göre, yetkililer, kuruluşun, kuruluşun açıkça sınırlandırılmadığı, COTPA için önemli bir gereksinim olmadığı denetimi sırasında kuruluşun açıkça sınırlandırılmış sigara içme bölgesi olmadığını tespit etti. Dava yöneticiye ve pub çalışanlarına karşı kaydedildi.

(Ayrıca okuyun: “Soyunma Yaralanması Yok”: SBI, Dünya kadının mücevher hırsızlığını reddediyor)

Tekrarlanan ihlaller

2024 yılında, Bruhat Dünya Managara Palike (BBMP), One8 Commune'ye yangın koruma düzenlemelerinin ihlallerinin belirtildiği bir mesaj yayınladı.

Tesis, MG Yolu yakınlarındaki Kasturba Yolu'ndaki Ratnam kompleksinin altıncı katındaydı ve reçete edilen yangın güvenliği önlemleri uygulanmadan veya onay sertifikası için bir itfaiye almadan operasyon için incelendi.

Bildirimi bir sosyal aktivist tarafından sunulan bir şikayet izledi ve Shantinagar BBMP memurları harekete geçmeye başladı. Daha önceki bir mesaja rağmen, pub tepki vermedi. BBMP, yedi gün içinde cevap verilmezse yasal adımlar uyarmıştı.

Kuruluşun daha önce düzenleyici sorunları vardı. Pub, polis gecesi devriyeleri sırasında izin verilen saatlerin ötesine geçtikten sonra Cubbon Park polis karakoluna bir FIR gönderildi.

(Ayrıca okuyun: 'Rs2.7 Lakh 3 BHK?

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Hint kriket oyuncusu Virat Kohli tarafından birlikte bulunan bir bar ve bir restoran yine bu sefer, bu sefer yasal sınavın altındaydı, çünkü sözde halka
Selam heyecan arayanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Acabey

Global Mod
Global Mod
Hint kriket oyuncusu Virat Kohli tarafından birlikte bulunan bir bar ve bir restoran yine bu sefer, bu sefer yasal sınavın altındaydı, çünkü sözde halka
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Gulersin' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yazan

Global Mod
Global Mod
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

Gulersin' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Gulersin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sinan

New member
Selam iyi insanlar

@Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Gulersin' Alıntı:
Bu konuda daha açık konuşacağım @Gulersin, ben tamamen farklı düşünüyorum

Melis

Global Mod
Global Mod
Merhaba akıl verenlere

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Acabey' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara Burada sana %100 katılamam @Gulersin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Acabey, bence gri alan daha geniş

Ilayda

New member
Selam maceraperestler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Gulersin' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Gulersin, bazı yerler eksik

Kaan

Global Mod
Global Mod
Merhaba canlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Evlenbenimle

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Melis' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Evlenbenimle İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Melis, özellikle uygulama kısmında durum farklı

Ilayda' Alıntı:
Selam maceraperestler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Bu yorum biraz acele
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Sinan' Alıntı:
Selam iyi insanlar @Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bu konuda daha
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sinan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım