BMRCL, Dünya'nun pembe çizgisi için elektrifikasyon girişimlerine başlar, Aralık 2026'yı hedefler Başlangıç: Rapor | Dünya

Taşıtlar için iyi bir haberde, Dünyas üçüncü demiryolu testi için pembe çizgi beklenen heyecanla silindi. Bir rapora göre, Bangalore Metro Rail Corporation Limited (BMRCL), Jayadeva ve Tavareker alanları arasındaki artan yol boyunca üçüncü bir demiryolu sistemi ile elektrifikasyon girişimlerine başladı.

Bir U -bahn tren, pembe çizgi koridorundaki bir rotaya girer. (Ekran için Resim) (PTI -fedefoto)

AYRICA OKUYUN | Dünya metrosunun pembe çizgisi, burjuva çalışması yaklaşırken Aralık 2026'ya kadar açıldı

Bu, trenlerin halka doğru büyük bir adım başlatmak için doğrudan pist seviyesindeki bir raydan başladığı anlamına geliyor. Şu anda, toplam 21.2 km sınırlı 7.5 km'lik bir segmentteki testlerin sınırlı olduğu, Güney'deki Kalena Agrahara'nın nihayet Kuzey'deki Nagawara'ya bağlanacağı.

AYRICA OKUYUN | Dünya'dan Pembe Line Metro, şimdi 2026 için iki aşamada yer alan başka bir dönemi kaçırıyor

Bu artan bölümdeki yapısal çalışma zaten tamamlanmıştır. Altı istasyon, yani Kalena Agrahara, Hulimavu, IIM Bangalore, JP Nagar 4. aşaması, Jayadeva Hastanesi ve Tavarekere şimdi sistem test aşamasına girdi.

Üçüncü demiryolu testlerinin bu turu yakında sinyal, iletişim sistemleri ve yük tedavileri için kapsamlı testleri izleyecektir. Bu kombine testlerin yaklaşık dört ay içermesi bekleniyor. Bundan sonra, daha sonra son başlangıcı onaylayan Demiryolu Güvenliği Komiseri'ne (CRS) ayrıntılı bir güvenlik raporu gönderilir.

AYRICA OKUYUN | Dünya Metro'nun sarı çizgisi Mayıs 2025'e kadar açılacak, Pink Line şu: DK Shivakumar

Pembe çizgi iki segmentte inşa edilmiştir. Namma Metro'nun en uzun yeraltı koridorudur ve Aralık 2026'ya kadar çalışmaya başlaması bekleniyor. Şehrin kuzey ve güney kesimi arasında acilen ihtiyaç duyulan bir bağlantı kuracaktır.

Rota, tıpkı diğer Namma -metro rotaları gibi başlangıçta birkaç kez askıya alındı. Başlangıçta 2020'de bir çapraz refakatçi olarak planlandı ve daha sonra Aralık 2026'ya kadar sürüldü.

Acabey

Global Mod
Global Mod
Taşıtlar için iyi bir haberde, Dünyas üçüncü demiryolu testi için pembe çizgi beklenen heyecanla silindi. Bir rapora göre, Bangalore Metro Rail Corporation
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında girişimlerde bilişim teknolojileri kullanım araştırması kapsamında şu gelişmeler beklenmektedir
  • Yanıtın içeriği 2025 yılında girişimlerde bilişim teknolojileri kullanım araştırması kapsamında şu gelişmeler beklenmektedir: İnternet Kullanımı : İnternet üzerinden toplantı yapan girişimlerin oranının daha da artması ve çevrim içi iletişim araçlarının daha etkin kullanılması. 1 Sabit Hat İnternet Bağlantısı : Girişimlerin büyük bir kısmının sabit hat internet bağlantısını tercih etmesi ve bu bağlantıların hızlarının genel olarak yüksek olması
  • 2025 yılında girişimlerde bilişim teknolojileri kullanım araştırması kapsamında şu gelişmeler beklenmektedir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ilayda

New member
Taşıtlar için iyi bir haberde, Dünyas üçüncü demiryolu testi için pembe çizgi beklenen heyecanla silindi. Bir rapora göre, Bangalore Metro Rail Corporation
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bazı okullarda etkileşimli kitap okuma ve yazar davetleri gibi ek etkinlikler de gerçekleştirilmiştir
  • Yanıtın içeriği Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Raporu (İlkokul 2025) şu faaliyetleri içermektedir: Çocuk Şiirleri Okumaları : Okunan şiirlerden seçilen bilinmeyen kelimeler öğrencilerle paylaşılmıştır. 1 2 Anlamlı Cümle ve Afiş Yarışması : Öğrencilerden, seçilen bilinmeyen kelimelerden en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturmaları istenmiştir
  • BMRCL'nin Dünya'nın pembe çizgisi için elektrifikasyon girişimlerine Aralık 2026'yı hedefleyerek başladığına dair bir rapor bulunamadı. Ancak, genel olarak elektrifikasyon ve enerji dönüşümüyle ilgili bazı güncel raporlar şunlardır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Acabey' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında girişimlerde
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Acabey, teşekkür ederim

Koray

New member
Selam yeni başlayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bazı okullarda etkileşimli kitap okuma ve yazar davetleri gibi ek etkinlikler de gerçekleştirilmiştir
  • 1. Çocuk Şiirleri Okumaları: Okunan şiirlerden seçilen bilinmeyen kelimeler öğrencilerle paylaşılmıştır. 2. Anlamlı Cümle ve Afiş Yarışması: Öğrencilerden, seçilen bilinmeyen kelimelerden en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturmaları istenmiştir. Bu yarışma, öğrencilerin kelimelerin anlamını daha iyi kavramalarına ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmuştur. 3
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Ilayda' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bazı okullarda etkileşimli kitap okuma ve yazar davetleri gibi ek
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sinan

New member
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. İnternet Kullanımı: İnternet üzerinden toplantı yapan girişimlerin oranının daha da artması ve çevrim içi iletişim araçlarının daha etkin kullanılması. 2. Sabit Hat İnternet Bağlantısı: Girişimlerin büyük bir kısmının sabit hat internet bağlantısını tercih etmesi ve bu bağlantıların hızlarının genel olarak yüksek olması. 3
  • IRENA'nın (Uluslararası Yenilenebilir Enerji Ajansı) bazı yenilikçi çözümleri
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Acabey' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında girişimlerde
Görüşüne saygı duyuyorum @Acabey, ama bence konu bundan daha derin

Emir

New member
Selam yenilik severler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Evlenbenimle

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Raporu (İlkokul 2025) şu faaliyetleri içermektedir
  • Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Raporu (İlkokul 2025) şu faaliyetleri içermektedir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Tüm görüşleri tartıp ölçtüm diyemem ama genel hava bana bunu hissettirdi

Sinan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. İnternet Kullanımı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sinan

Koray' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Koray, belki daha sade anlatılabilirdi

Ilayda' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bazı okullarda etkileşimli kitap
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ilayda