Dünya: 29 yaşındaki adam kafatasına 12 yaralandı, ağaç dalı ona düştükten sonra ölüyor | Dünya

20 Haziran 2025 14:10

29 yaşındaki bir bisikletçi Akshay Shivaram, bir ağaç dalı düştükten ve ciddi kafa yaralanmalarına neden olduktan sonra öldü. Ölmeden önce beş gün komada idi.

Trajik bir olayda, 29 yaşındaki bir scooterist kafatasında 12 çatlak yaşadı ve Dünya'daki bir ağaç dalı kafasına düştükten sonra öldü. PTI haber ajansına göre, ölen kişi İK departmanı olarak İK departmanı olarak çalışan Akshay Shivaram olarak tanımlandı.

Ölen kişi olay sırasında kask takmadı. (X)

Polis, Akshay'ın 15 Haziran'da gerçekleşen ve beş günlük bir kavgadan sonra Perşembe günü hastanede öldüğü söylenen kazadan bu yana komada olduğunu bildirdi.

Olay, Hanumanthanagar'daki Brahma Chaitanya Tapınağı'nın yakınında meydana geldi, burada kuru bir ağaç dalının aniden patladığı ve Akshay scooter'ıyla birlikte sürdüğünde tanıştı. Trajedi vurduğunda eve dönüyordu. Çevrimiçi olarak bölünmüş CCTV film malzemesi Akshay'ın etkiden sonra dengesini kaybettiğini ve park edilmiş bir araca çöktüğünü gösterdi. Kaza sırasında kask takmıyordu.

Buradaki film materyaline bakın, izleyiciye -discreetly önerilir:

Talihsizlikten sonra, kritik kafa ve kafatası yaralanmaları olan Jayanagar'daki özel bir hastaneye getirildi. Ajansa göre, doktorlar kafasında toplam 12 yaralanma geçirdiğini gösterdi.

Jaya Nagar polis karakolundan yetkililer ölümünü doğruladı. PTI yetkilisi, “Saat 13: 00'de ölüm hakkında bilgilendirildik,” dedi.

Olaydan sonra Akshay'ın kardeşi Benkaraj, Bruhat Dünya Managara Palike'e (BBMP) ve Orman Departmanına karşı resmi bir şikayette bulundu. Her iki ajansın, kesilmeyen veya kaldırılmamış tehlikeli ağaç şubesi ile ilgili olarak sakinlerin ve tapınak yetkililerinden birkaç şikayete rağmen harekete geçmediğini iddia etti.

Hanumanthnagar polisi şikayeti not etti ve konuyu inceledi.

Hanumanthnagar istasyonundan bir polis memuru, “Bharatya Nyaya Sanhita (BNS) 105 altında, cinayetle ilgili olmayan suçlu cinayetle ilgilenen bir FIR kaydettik.” Dedi.

(PTI girişleri ile)

Haberler / Şehirler / Dünya / Dünya: 29 yaşındaki adam, ağaç dalı ona düştükten sonra kafatasına 12 yaralandı.

Daha az görmek

Yazan

Global Mod
Global Mod

29 yaşındaki bir bisikletçi Akshay Shivaram, bir ağaç dalı düştükten ve ciddi kafa yaralanmalarına neden olduktan sonra öldü
Selam teknoloji dostları

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı ilginç olaylar hakkında bilgi veren kaynaklar
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Acabey

Global Mod
Global Mod

29 yaşındaki bir bisikletçi Akshay Shivaram, bir ağaç dalı düştükten ve ciddi kafa yaralanmalarına neden olduktan sonra öldü
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Yazan' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı ilginç olaylar hakkında bilgi veren
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Yazan, teşekkür ederim

Kaan

Global Mod
Global Mod

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, bilinen kardiyovasküler, nörolojik veya oftalmolojik hastalığı olan kişilerin ağaçlara tırmanmaları engellenmelidir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Yazan' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı ilginç olaylar hakkında bilgi veren
Farklı düşündüğüm çok yer var @Yazan, o yüzden tamamen katılamıyorum

Emir

New member

Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ağaç dalı düşmesi sonucu yaralanmaları önlemek için aşağıdaki önlemler alınabilir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Acabey' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Haksız değilsin @Acabey ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Gulersin

Global Mod
Global Mod

Merhaba okuyanlara

@Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Emir' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ağaç dalı düşmesi sonucu
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Emir, daha somut örnek iyi giderdi

Ilayda

New member

Merhaba

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Evlenbenimle

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Konu ve cevapları birleştirince bence hissedilen ana şey bu

Kaan' Alıntı:
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bilinen kardiyovasküler, nörolojik veya
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Kaan, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Gulersin' Alıntı:
Merhaba okuyanlara @Evlenbenimle anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Bu çıkarımın altı biraz
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Gulersin, o zaman daha ikna edici olurdu

Emir' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Emir