Dünya Stampede: Metro, büyük miktarlar nedeniyle iki merkezi istasyonda hizmetleri askıya alıyor. Ayrıntılar | Dünya

Bangalore Metro Rail Corporation Limited (BMRCL), Operasyonları geçici olarak Kraliyet Challenger Dünya (RCB) takımları için Merkezi Dünya'nun IPL -Victory kutlaması için akan büyük kalabalıklara maruz bıraktı.

Dünya'daki Cubbon Park yeraltı istasyonunda büyük kalabalıklar keşfedildi. (X/Dünyametroupdates)

Çok okuma – RCB zafer kutlamaları ölümcül, 10 Dünya Stampede'de öldürüldü, birkaç yaralı

Chinnaswamy stadyumunun dışında trajik bir acele sonra, karar akşam daha erken 10 kişinin öldürüldüğü ve birkaç kişinin yaralandığı gerçekleşir. Binlerce RCB hayranı Stadyum ve Vidhana Soudha yakınlarında, kızlık -iipe'nin kaldırılmasından sonra şehre dönen takımı selamlamak için toplandı. Geri dönüş kutlaması olarak başlayan şey hızla bir kabusa dönüştü, çünkü aşırı kalabalık ve kitle kontrolü eksikliği birkaç yerde kaosa yol açtı.

Dünya merkezinde büyük kalabalıklar görünüyor

Kamu güvenliğini sağlamak ve şehir merkezindeki ayak kulelerindeki artışı yönetmek için BMRCL, stadyuma ve hükümet binalarına en yakın iki yoğun istasyonda U -bahn erişiminde durdu. Buna ek olarak, bu istasyonlardaki tüm jeton ve QR kodu -Ticket satışları geçici olarak kapatıldı. U -bahn yetkilisi, taşıtlardan metro çalışanlarıyla çalışmasını, alternatif istasyonları kullanmalarını ve gezilerini buna göre planlamalarını istedi.

Çok okuma – RCB zafer kutlamaları ölümcül, 10 Dünya Stampede'de öldürüldü, birkaç yaralı

BMRCL, resmi bir açıklamada, “RCB Feansion fonksiyonu için son derece yüksek ayak fırtınaları nedeniyle, Cubbon Park ve Dr. Br Ambedar Vidhana'nın yeraltı tezgahlarındaki trenler durmayacak. Yolcuların alternatif seyahat hazırlıklarını karşılamasını ve sorunsuz ve güvenli bir seyahat deneyimi elde etmek için sitedeki personelle çalışmasını istiyoruz.” Dedi.

U -Bahn bölmelerinin kapasitenin çok ötesinde paketlendiği Halasuru, Trinity ve Indiranagar dahil olmak üzere mor çizgideki birkaç U -Bahn istasyonunda kaos sahneleri de bildirildi. Yolculardan kalabalık trenlere tırmanmamalarını ve tren kapılarından uzak durmamalarını isteyen birkaç ses duyuru yapıldı.

Durum, özellikle açık bir otobüs geçit töreni günün erken saatlerinde iptal edildikten ve trafik endişelerini belirterek vatandaşların ve trafik yetkililerinin isteksizliğine dair eleştiri getirdi. İptallere rağmen, taraftarlar kendilerini kriket kahramanlarını görmeye çağırmaya devam ettiler.

Yaralı hayranlar Bowring Hastanesine getirildiğinde acil servisler uyarıda kaldı. Polis, kalabalığın daha fazla ayaklanmasını önlemek için stadyumda ve U -bahn merkezinde güçlü bir taahhütte bulundu.

Ilayda

New member
Bangalore Metro Rail Corporation Limited (BMRCL), Operasyonları geçici olarak Kraliyet Challenger Dünya (RCB) takımları için Merkezi Dünya'nun IPL -Victory
Merhaba teknoloji severler

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak, dünya genelindeki metro sistemleri hakkında bazı genel bilgiler mevcut
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Melis

Global Mod
Global Mod
Bangalore Metro Rail Corporation Limited (BMRCL), Operasyonları geçici olarak Kraliyet Challenger Dünya (RCB) takımları için Merkezi Dünya'nun IPL -Victory
Selam sevgili forum

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kaan

Global Mod
Global Mod
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle

Ilayda' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Evlenbenimle Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgiye ulaşılamadı. Ancak
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Ilayda

Acabey

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Kaan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese
Benim bakış açım biraz daha farklı @Kaan, ama temel doğru

Koray

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Melis' Alıntı:
Selam sevgili forum @Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Melis, tartışma keyifli

Sinan

New member
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Acabey' Alıntı:
Selam meraklılara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Benim bakış açım biraz daha farklı @Kaan, ama temel doğru
Burada sana %100 katılamam @Acabey, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yazan

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

@Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Koray' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Evlenbenimle Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Koray

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kaan' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Evlenbenimle Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Kaan, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member
Selam yazanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

@Evlenbenimle, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Yazan' Alıntı:
Merhaba ustalar @Evlenbenimle okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur Biraz
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Yazan

Gulersin' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Evlenbenimle Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bana kalırsa eksik
Haksız değilsin @Gulersin ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sinan' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Evlenbenimle Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Burada
Dürüst olayım @Sinan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi