“İçerideki insanlar farkında değildi. Dünya

Karnataka Bakanı MB Patil Perşembe günü, ölümcül izdihamın Chinnaswamy Stadyumu'nun dışından kaçmasına rağmen, hükümetin Kraliyet Meydancileri Dünya (RCB) -tfelikasyon törenine devam etme kararına yönelik artan eleştiriye cevap verdi. On bir kişi hayatını kaybetti ve yaygın öfke ve siyasi parmaklar olan olayda 30'dan fazla kişi yaralandı.

Karnataka Bakanı MB Patil, stadyumdaki kişilerin stadyum dışındaki kalkınma trajedisinin farkında olmadığını açıkça belirtti.

Çok okuma – DK Shivakumar, RCB'den IPL galibiyeti sırasında Dünya Stampede üzerinden kamera sırasında bozulur

Patil gazetecilerle konuştuğunda, stadyumdaki kişilerin stadyum dışındaki kalkınma trajedisinin farkında olmadığını açıkça belirtti. “Durumun şiddeti stadyum bölgesindeki insanlar tarafından bilinmiyordu. Stampede'den gelen haberler organizatörlere ulaşır ulaşmaz etkinlik hemen tamamlandı” dedi.

Patil, istifadan sonra BJP'nin keskin eleştirisini ve talebini kınadı ve bunun siyasi çamur zamanı olmadığını söyledi. “BJP bu kadar düşük bükülmemeli. Bu hepimiz için bir keder anıdır. Odak noktamız yaralı için mümkün olan en iyi tedaviyi sunmaktır – bu özel hastanelerde kabul ettikleri anlamına gelse bile. İnsanlıkla hareket edeceğiz.”

Bakan ayrıca, yanlış ateşleri tanımlamak için kapsamlı bir inceleme yapıldığından emin oldu. “Bireyin ne kadar etkili olabileceği önemli değil, ihmalden suçluysa, katı önlemler alınır. Sınavın 15 gün içinde tamamlanacağını varsayıyoruz” dedi.

Çok okuma – Dünya Stampede: Karnataka Yüksek Mahkemesi

Patil ayrıca büyük katılımla ilgili endişelerle uğraştı ve kalabalığın kontrolünün önemli bir zorluk olduğunu buldu. “Karnataka Eyalet Kriket Derneği'nin (KSCA) aşaması yaklaşık 50.000 ila 60.000 kapasiteye sahip, ancak 3 ila 4 lakh insanının dışarıda göründüğünü bildirdi. Kimse önceden planlamadan bu tür kendiliğinden miktarı yönetemez.” Dedi.

Eyalet hükümeti, kötü yönetim iddiası nedeniyle muhalefet tarafından artan baskıya maruz kalırken, Patil adaletin hizmet edildiğini doğruladı. “Her çürümeyi ortaya çıkaracağız ve sıradan veya rolden bağımsız olarak hesap verebilirlik sağlanıyor” dedi.

(ANI girişleriyle)

Acabey

Global Mod
Global Mod
Karnataka Bakanı MB Patil Perşembe günü, ölümcül izdihamın Chinnaswamy Stadyumu'nun dışından kaçmasına rağmen, hükümetin Kraliyet Meydancileri Dünya (RCB)
Merhaba canlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için ilgili kaynaklara başvurulabilir

Kaan

Global Mod
Global Mod
Karnataka Bakanı MB Patil Perşembe günü, ölümcül izdihamın Chinnaswamy Stadyumu'nun dışından kaçmasına rağmen, hükümetin Kraliyet Meydancileri Dünya (RCB)
Merhaba tecrübeli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "İçerideki insanlar farkında değildi. Dünya" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, benzer ifadeler içeren bazı içerikler şunlardır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Acabey' Alıntı:
Merhaba canlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için ilgili kaynaklara başvurulabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Acabey, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Yazan

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rüya yorumlamada, rüyanın içeriği kadar kişinin duygusal durumu ve yaşam olayları da göz önünde bulundurulur
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Kaan' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "İçerideki insanlar farkında
Bu bakış açını anlıyorum @Kaan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ilayda

New member
Selam sorusu olanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rüya yorumlarının bilimsel bir temeli olmadığını unutmamak gerekir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Kaan' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "İçerideki insanlar farkında
Düşüncene saygı duyuyorum @Kaan fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Gulersin

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Evlenbenimle

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rüya hikayeleri, farklı psikolojik teorilere göre çeşitli şekillerde yorumlanabilir
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Son mesaj gibi düşünme ama ben sanki bu tarafa kaydım

Yazan' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Evlenbenimle Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Yazan

Ilayda' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Evlenbenimle Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ilayda, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kaan' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Evlenbenimle Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kaan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında